Домакинът на тазгодишното издание на Купата на африканските нации Кот

...
Домакинът на тазгодишното издание на Купата на африканските нации Кот
Коментари Харесай

Успешно начало за домакина Кот д'Ивоар в турнира за Купата на африканските нации

Домакинът на тазгодишното издание на Купата на африканските народи Кот д`Ивоар стартира с победа присъединяване си в шампионата. В среща от група " А " " слоновете " зарадваха приържениците си с триумф с 2:0 против отбора на Гвинея Бисау. Головете за спечелилите бяха дело на Секо Фофана в 4-ата и Жан-Филип Красо в 58-ата минута.

Мачът започва съвършено за домакините, които взеха ранна преднина. Секо Фофана получи пред наказателното поле, настройки се и с мощен шут порази вратата за 1:0.

След това " слоновете " можеха да удвоят в 41-вата минута, само че изстрел на Жан-Филип Красо " облиза " дясната греда.

В 58-ата минута нападателят на Цървена звезда въпреки всичко съумя да удвои преднината на своя отбор. Той получи сложна топка в наказателното поле, само че технично съумя да се пребори и да я вземе в свое притежание, след което с удар от воле я прати във вратата за 2:0.

В 74-тата минута гостите стигнаха до най-хубавата си опция, само че рисков изстрел на Франкулино бе отразен от стража Яхия Фофана.

В тази група са още тимовете на Нигерия и Екваториална Гвинея, които ще излязат един против различен на 14 януари от 16:00 часа българско време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР