Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да

...
Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да
Коментари Харесай

Бивш командос за смъртта на Христов: Убиха го по класическия начин

" Докато сме живи и ги загатваме, тези хора няма да умрат. Държавата употребява такива хора, изстисква ги и ги изхвърля ", споделя някогашен командос на 75 години, пристигнал на погребението на Ангел Христов - Геле.

Той е безапелационен, че Геле не е умрял от инфаркт. Според него не било значимо по какъв начин се е прибрал в страната, а " значимото е по какъв начин го убиха ". 

" Убиха го по класическия метод. Такъв здрав човек по какъв начин ще почине от инфаркт ", сподели някогашният командос, който отхвърли да си каже името, само че сподели карта, че членува в Съюза на българските командоси, написа 24 часа.

За гибелта на Ангел Христов, прочут като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни. Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с алена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са отвън страната. 

Геле е умрял в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, само че тялото му бе конфискувано поради следствие на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. 

След аутопсия тялото бе върнато на околните, с цел да могат да го погребат. Поклонението се състоя в храм " Св. Георги " в Дупница в четвъртък. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР