Докато пресичаше финалната линия на Лондонския маратон миналата година, Адел

...
Докато пресичаше финалната линия на Лондонския маратон миналата година, Адел
Коментари Харесай

Адел Робъртс се зарича да прави нещо всеки ден, което да казва „твоите“ до рака, след като всичко се изчисти

Докато пресичаше финалната линия на Лондонския маратон предходната година, Адел Робъртс влезе в историята като най-бързата жена, пробягала го със сак за стома, часовник във време от 3 часа и 30 минути.

„ Чувствах се като сън. Опитвам се всеки ден да върша нещо, което да споделя „ до вас “ на рака и този ден беше отвън класациите. От мисълта, че ще умра до счупването на международни върхове, желаех да покажа, че всичко е допустимо след рак – и го направих “, споделя 45-годишната звезда от Big Brother и водещ на Radio One.

Адел беше диагностицирана с рак на червата в етап 2 през октомври 2021 година, след първите признаци на страдалчество по време на „ Аз съм звезда “ през 2019 година „ Туморът ми растеше в продължение на 10 години, от 2011 година, без да знам, само че първите признаци се появиха в джунглата “, споделя тя. „ Екипът се тревожеше за мен, питайки за какво не ядеш храната си? Спях доста и мръзнах. Даваха ни два комплекта облекла, с цел да можеш да изпереш единия и да изсушиш единия, само че трябваше да ги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР