Докато OpenAI се подготвя за първата си конференция за разработчици,

...
Докато OpenAI се подготвя за първата си конференция за разработчици,
Коментари Харесай

Абонатите на ChatGPT скоро може да получат опция „GPT Конструктор“.

Докато OpenAI се приготвя за първата си конференция за разработчици, изтече огромна актуализация на ChatGPT. Според The ​​Decoder, изтеклите скрийншоти и видеоклипове демонстрират основателя на специфичния чатбот с доста от съществуващите функционалности, които към този момент са налични в ChatGPT благодарение на GPT-4, като сърфиране в мрежата и разбор на данните. Очевидно OpenAI ще има и нов пазар, където потребителите могат да споделят своите чатботове или да преглеждат работата, основана от други.

Преди няколко дни консуматор на име Choi разгласява обобщение на слуховете по отношение на актуализацията. Тази заран разработчикът на SEO-инструменти Тибор Блахо показа видео, показващо потребителския интерфейс на функционалността в деяние, демонстрирайки опцията GPT Builder, която разрешава на потребителите да вкарват подзказка — нещо като „ основаване на рекламно обръщение, което оказва помощ за планиране на образни детайли за нови артикули “ — основано от чатбота.

В раздела “Създаване “ можете да изберете езика по дифолт, тона и стила на писане на бота. След това, в раздел “Персонализиране “ има полета за име, изложение и предоставяне на указания за това, какво може и какво не може да прави ботът. Потребителите могат също по този начин да качват файлове с персонализирана база от познания и да превключват опциите като уеб-сърфиране и генериране на изображения. Има и прозорец за прибавяне на специфични дейности към вашия чатбот.

И най-после, до вариантите за конфигурация има и „ Панел за образен обзор “ с поле за подсказка за тестване на бота, до момента в който го редактирате. Блахо също е разгласил и подробна разбивка на GPT Builder в обява на LinkedIn.

В допълнение към новия инструмент Gizmo, Чой споделя, че OpenAI възнамерява да пусне корпоративен „ Екипен “ абонаментен проект с „ Гъвкави “ и „ Годишни “ варианти. Чой споделя и екранна фотография, която разрушава функционалностите на екипния проект, като безграничен високоскоростен GPT-4 и четири пъти по-дълъг подтекст. Екранната фотография демонстрира, че цената е $25 на месец за един консуматор. Чой споделя, че негодишната алтернатива ще коства $30 на месец и в двата проекта може да има най-малко трима консуматори.

Най-новите бета-функции на ChatGPT включват уеб-резултати онлайн, генериране на изображения и гласов чат. OpenAI споделя, че ще презентира новите принадлежности на своята конференция за разработчици в понеделник, тъй че евентуално няма да се наложи да чакаме дълго, с цел да разберем дали слуховете са правилни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР