Докато мнозина са в очакване на новия сезон на романтичното

...
Докато мнозина са в очакване на новия сезон на романтичното
Коментари Харесай

Елена от Ергенът: На финала на август искам да се врека в силна ЛЮБОВ!

Докато мнозина са в очакване на новия сезон на сантименталното реалити " Ергена ", а други към момента се чудят дружно ли са Евгени и Валерия, претендентката на победителката, Елена, запуши устите на всички.

Оказва се, че красивата, само че и интелигентна Елена, най-сетне е намерила любовта и сърцето й прелива от благополучие. Това разкри самата тя в обществените си мрежи, като не разкри името на своята половинка, само че пък показа фотография, на която е в обятията му.

А ето и какво написа самата Елена, споделяйки фотоси от своето лято: " Не съм от хората, които се вкопчват в лятото - в противен случай, жадувам за кашмирени обятия, вглъбена работа и дъждовни следобеди (които става известно, с новата локация ще имам в обилие, само че за това ще ви описвам тепърва).
На финала на август обаче, желая да му се врека в непостоянна, само че мощна обич и едно подсещаме, че постоянно осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте освен какво си пожелавате, само че и кого иронизирате. Толкоз мъдрост по пълнолуние от мен през днешния ден. "

Преди няколко дни умната брюнетка показа още няколко свои фрагмента, в които загатна, че Купидон я е навестил: " Напоследък животът ме среща с тези специфични двойки, които те оставят с чувството, че любовта като от френските филми я има. Закачат се едни с други, демонстрират гальовност и карат децата си да превъртат очи след гореща целувка или дълга прегръдка. И двете двойки ми споделиха, че са познали колегата си незабавно. Казали са си " Това е ". Не е имало битка, били са задоволителни и освен, били са всичко, за което другият е мечтаел. Много правилен Север е това за компаса на Любовта и даже всичко да е в дефокус, кажеш ли си " Той/Тя е ", след това всяка крачка те води към това море на споделеност, обич, грижа и палавост. Днес се разсъниха за ранно пътешестване и до момента в който блуждаех, гледайки древен картини като от Генезис с настанилата се пара сред дърветата и полетата, огрени от първите розови лъчи, си споделих " Това е ". "

От сърце пожелаваме на Елена изпепеляваща обич до живот, която още повече да я краси и окрилява! 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР