Докато конкурентът Nvidia един след друг подобрява рекордите за капитализация,

...
Докато конкурентът Nvidia един след друг подобрява рекордите за капитализация,
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на AMD Лиса Сю бе удостоена с титлата „Главен директор на годината“ от своите колеги

Докато съперникът Nvidia един след различен усъвършенства върховете за капитализация, ръководителите на други огромни компании се пробват да оценят заслугите на изпълнителния шеф на AMD Лиса Сю. Най-малкото самостоятелна комисия от ръководители на отрасловите компании неотдавна я удостои с купата „ Главен изпълнителен шеф на 2024 година “ за триумфа ѝ в ръководството на компанията.

Както е маркирано в съпътстващата анотация към тази номинация, сътрудниците по завод са оценили високо заслугите на ръководителя на AMD в използването на „ най-забележителните промени в историята на фирмите от софтуерния бранш “. Номинацията се управлява от изданието Chief Executive, което предходната година удостои ръководителя на Delta Airlines, Ед Бастиан. Той оцени високо ролята на Лиса Сю за превръщането на AMD в един от международните водачи в нововъведенията и технологиите. Една от особеностите на Лиса Сю, съгласно него, е грижата за хората — както чиновниците, по този начин и клиентите на компанията.

Марк Бениоф, който оглавява Salesforce и е почетен с номинацията най-хубав изпълнителен шеф през 2022 година, назова Лиса Сю „ пионер, който трансформира AMD в една от най-великите компании на нашето потомство. “ Други членове на комисията, която дефинира тазгодишния номиниран за премията, подчертаха стратегическия и прагматичен метод на Лиса Сю към развиването на бизнеса и желанието ѝ да влага в устрема към повишение на компетенциите на чиновниците. Церемонията по награждаването на Лиса Сю по отношение на нейната победа в номинацията ще се състои тази есен на закрито мероприятие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР