Докато комбинираният екип на нашите сили за сигурност продължава да

...
Докато комбинираният екип на нашите сили за сигурност продължава да
Коментари Харесай

Сиера Леоне обявява полицейски час в цялата страна, след като въоръжени мъже нападнаха главни военни казарми в столицата

„ Докато комбинираният екип на нашите сили за сигурност продължава да изкоренява остатъците от бягащите ренегати, беше разгласен комендантски час в цялата страна и жителите се предизвикват да останат на закрито “, сподели той.

Министерството на информацията и образованието на страната също сподели в изказване, че държавното управление и силите за сигурност „ управляват “ обстановката, пробвайки се да отхвърли страховете за вероятен ескалация на насилието в страната, чието население от 8 милиона души е измежду най-бедните в света, имайки едни от най-ниските резултати в показателя на човешкото развиване на Организация на обединените нации.

Журналист от Асошиейтед прес в столицата сподели, че в града към момента се чуват изстрели часове откакто държавното управление увери, че обстановката е под надзор, макар че не е ясно кой стои зад размяната на огън, нито в случай че има арести.

Засега не са дадени детайлности за въоръжените мъже или повода за нападението, което идва месеци след преизбирането на Био за втори мандат в оспорвано гласуван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР