Докато да ядете храна за вкъщи от време на време

...
Докато да ядете храна за вкъщи от време на време
Коментари Харесай

Грег Уолъс споделя апетитна рецепта за отслабване, която „побеждава всяка храна за вкъщи“

Докато да ядете храна за у дома понякога е същинско наслаждение, Грег Уолъс показа своята здравословна рецепта, която „ побеждава всяка храна за у дома “.

Апетитната рецепта оказва помощ за облекчаване на желанието за храна за у дома, като в същото време оказва помощ за загуба на тегло и е ядене, приветствано от водещия на Masterchef.

Грег, който беше открит и почтен за своето пътешестване до намаляване, разкри, че е изгубил пет стоуна, откакто наклони везните на 17 стоуна, всичко това посредством унищожаване на нездравословна храна след предизвестие от лекаря му да отслабне.

Сега той показа своята версия на рецепта за сладко-кисело пиле, за която се хвали, че е „ супер здравословна “ и „ необикновено вкусна “.

59-годишният мъж постоянно споделя тайните зад своята загуба на тегло в обществените медии и в този момент разгласява своята здравословна китайска „ подправена “ рецепта, за която сподели, че „ побеждава ядене за у дома на толкоз доста равнища “. След това той потвърди, че може да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР