Добро време за всяка домакинска работа: пренареждане на мебели, общо

...
Добро време за всяка домакинска работа: пренареждане на мебели, общо
Коментари Харесай

Деви, днес ще имате случайна среща, която ще ви накара да забравите за всичко

Добро време за всяка домакинска работа: пренареждане на мебели, общо разчистване, дребни поправки. Втората половина на деня е подобаваща за отмора, развлечения, срещи.

Овен – Разнообразието е подправката на живота, тъй че не се опасявайте да излезете от безвредната си зона и да се впуснете в премеждие или да експериментирате. Проявете разпоредителност и храброст както в любовен, по този начин и в персонален проект.

Телец – След натоварващите дни на изтеклата седмица, време е към този момент да се отпуснете. Благоприятно влияние ще окажат екскурзии, разходки измежду природата, водни процедури. Днес може вие да сте причина за чудесното въодушевление на някого.

 жена

Близнаци – Денят е относително удобен.  Решавайте единствено тези въпроси, които не вредят на персоналните ви взаимоотношения.  Според позицията на звездите може да се одобри, че е по-добре да не се вземат решение съществени проблеми, единствено за бързо справяне с по-дребните въпроси.

Рак – Отложете някои от домашните отговорности.  Повече внимание обърнете на фамилията си. Може да си организирате малко фамилно събиране. Добър ден също за пътешестване и за разходка. Бъдете деликатни при работа с електричество и газ.

Лъв – Днес астралната конюнктура ще ви подтикне към деяние, а не да се примирявате със ориста. Ако нещо не отива в мечтаната посока, нужно е да предприемете стъпки, с цел да го измененията. Изследвайте нови удоволствия в любовната област, с цел да избягате от монотонността.

 жена, мъж

Дева – Макар да се смятате за много разумен човек, една инцидентна среща може да обърка мислите ви и да ви накара да забравите за действителността. Очакват ви хубави моменти, в случай че отидете някъде. Дори има късмет да се влюбите!

Везни – Днес може да почувствате, че като че ли някой по вълшебен метод изважда всички неприятни мисли от главата ви и преди да мигнете, ставате най-големия оптимист. Смело можете да тръгнете да превземате света.

Скорпион – Оставете комплицираните неща за извършване за различен ден. Ще имате доста хрумвания и хрумвания какво можете да вършиме. Благоприятно е за развлечение с другари. Любовта е близо до вас, няма потребност да я търсите на надалеч. Оглеждайте се деликатно край себе си.

Стрелец – Може би вашите очаквания няма да бъдат изцяло оправдани, само че можете да разчитате на отчасти осъществяване на някои ваши стремежи. Напълно уместно за разпределяне в приятна другарска конюнктура. Съсредоточите се върху персоналните си връзки.

Козирог – Днес ще се радвате на положително въодушевление. Ако сте имали под напрежение интервал през седмицата и сте изразходили доста сила, в този момент е времето да възстановите силите си. Обърнете повече внимание на всичко обвързвано с вас - хубост, комфорт, естетика, здраве, обич.

 жена

Водолей – Няма за къде да бързате – просто се отпуснете и се оставете потока на събитията да ви води. Близък другар ще ви помогне да се отървете от измъчващите ви подозрения. Излезте от вкъщи си, шансът е на близо и ви чака.

Риби – Цялостната атмосфера на деня е мързелива, пасивна, хедонистична. Луната ще ви поддържа при позволение на всяка значима обстановка. Отпуснете се и не мислете за нищо, което може да безпокои съзнанието ви. Използвайте пълноценно времето за отмора.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР