Добро утро!Най-важното е тук:Започна демонтажът на Паметника на Съветската армияНикой

...
Добро утро!Най-важното е тук:Започна демонтажът на Паметника на Съветската армияНикой
Коментари Харесай

Три минути: Автоматът над София е минало. Заплахите на Русия са ежедневие. Борисов по телефона е практика

Добро утро!

Най-важното е тук:
Започна демонтажът на Паметника на Съветската армияНикой не знае къде e Алексей НавалниКой позволява Бойко Борисов да се обажда в ефир, когато си изиска?
Шпагинът в ръката на руски боец, който се извисяваше над София като част от Паметника на Съветската войска, беше отсечен. Това се случи, след. Той провокира малочислен митинг, на който се появиха политици от проруските партии Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и „ Левицата “.

Събитието стана мотив говорителката на външното министерство на Русия. По думите ѝ страната „ ще би трябвало напълно да заплати следствията от това срамно решение “.

Вече няма подозрение, че паметникът е почнал своя път към историята. Какво обаче знаем за идващите стъпки?.

На фона на тези събития, който твърди че брани евроатлантизма в България, се изрече сериозно за демонтажа.
Бойко Борисов и позвъняванията му в ефир
Приисквало ли ви се е да се включите в народен ефир по време на непознато изявление? За множеството хора това е немислимо. Ако се казвате Бойко Борисов, обстановката обаче е напълно друга.

На кого се обажда Борисов, когато желае да приказва по малкия екран? Защо публицистите се съгласяват да го включат онлайн? Има ли проблем в тази процедура, която беше наложена от политици от ГЕРБ? Дарина Сарелска и Венелин Петков.

Можете да слушате.

Интервютата на Генка са постоянно забавни. Всички тях и още доста други видеа.

Във вторник, някогашния финансов министър в кабинета му Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова поради липса на доказателства. То беше за.
Войните в Украйна и Газа
в Авдиивския и Мариинския район, твърди Киев.

след края на войната с Хамас. Министърът на защитата Йоав Галант сподели, че единственото нещо, което Тел Авив цели, е да се погрижи за сигурността на своите жители по границата с Газа и да си подсигурява, че територията ще бъде следена от групировка, която не е враждебна против Израел.
Какво се случва в Русия
, че Кремъл няма нито желание, нито опция да следи ориста на пандизчиите. Така той отговори на въпроса къде се намира опозиционерът Алексей Навални, който изчезна от наказателната колония, в която излежава 19 години отнемане от независимост.

Трето наказателно дело - по обвиняване за разпространение на имитации за съветската войска е формирано против. Тя беше задържана през октомври в съветската република Татарстан.
Няколко рекомендации
Над 15 000 деца са умряли в румънски сиропиталища по времето на комунизма. Това стана известно от един отчет още през 2022 година, само че не щеш ли излизат нови документи за епохата на Николае Чаушеску - за глада и малтретирането, на които са били подложени тези деца..

Кръгът " Осемте джуджета " сега просперира в прокуратурата. Това сподели юристът и някогашен прокурор Андрей Янкулов,.

Те са мостът, който свързва бизнесите с идея и хората, които желаят с подаръците си да оказват помощ на другите. Те са единственият онлайн магазин в България, който предлага артикули на напълно български бизнеси с идея. са герои в рубриката Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР