Добре, вече на цяла България ѝ е ясно. Част от

...
Добре, вече на цяла България ѝ е ясно. Част от
Коментари Харесай

Манол Глишев: Аман от Радев и Копейкин frognews.bg

Добре, към този момент на цяла България ѝ е ясно. Част от българските политици желаят да извадят страната ни от Европейския съюз и НАТО. Иска да я вкарат в съветската сфера на въздействие. Не желаят народна власт, не желаят парламент, не желаят свободни медии. Искат авторитаризъм, твърда ръка, единоначалие, а прокуратура и полиция да размахват нагайка над всеки несъгласен. За тази цел хора като Радев, Копейкин, Нинова и примерно Трифонов ще вършат всичко. Даже и смешното, дори и глупавото, дори и самоунизителното. Те ще служат на съветското посолство и ще се вършат, че не знаят в какви съюзи членува България.

 

Ще ни лъжат, че се боят от по този начин наречената джендър-идеология, че пазят българския лев и че милеят за суверенитета и мира.

 

В спокойно време това можеше и да мине за законно. Но в този момент към този момент е нетърпимо. Радев сякаш трябваше да е президент на всички български жители, даже и на тези, които въпреки всичко не сме дали своят вот за него. Само че се оля. Оля се, както дори и Велислава Дърева не се е оливала. " Оля се повече, в сравнение с беше допустимо даже за Волен Сидеров. ".

 

Поведението на този путинист към този момент не е просто предателско, то е напряко истерично. Да си излезеш от Народното събрание преди химна и клетвата на новото въпреки всичко легално издигнато държавно управление – това към този момент не е единствено злобна постъпка, то е и засегнатост към нацията. Простащина е. А сякаш се очакваше единствено Борисовите хора да са способни на простащини.

 

Затова, без повече искания за изискан език: аман от руски фатмаци. Българска народна армия трябваше от дълго време да е завършила съществуването си. Варшавски контракт няма. Ние сме част от източния фланг на НАТО и близо до нас се води война. Така че президентът би трябвало да си наляга парцалите, както е по силата на Конституцията, а не да си надскача пълномощията и сянката. Не за друго, ами тъй като от високо се пада мъчително.

 

Дали Радев ще бъде препоръчан за предварително събаряне пред Народното събрание? Може би не. Българите, за жалост, сме търпеливи хора, а и всеки идващ президент ще е по-слаб от настоящия проруски резидент, тъй че може би народните представители ще удържат най-малко официална троха от достолепието на президента. Не че сегашният заслужава такива жестове, само че страната не стартира и не свършва с него. Той, прочее, постоянно може да бъде съден за държанието си: един път свърши ли мандатът, свършва и безнаказаността. Може тъкмо от това се бои оперетният латиноамерикански военачалник от спешената авиация?

 

Колкото до Копейкин – е, видяхме и неговия опит да събере рейсовете с лумпенпролетариат. Жертвите на обществената неправда в България не са малко, само че и не са мобилни, когато съветското лоби не задели в точния момент задоволителен бюджет за автобуси до София.

 

Знаете ли, към този момент нямам доверие в заканите по какъв начин „ Из “… „ Възраждане “ щяла да стане първа политическа мощ. Явно няма да е през днешния ден. Въпреки цялото пънене и перчене, макар диктаторските стойки и сериозната московска поддръжка, диващината у нас въпреки всичко си има лимити. И те са почти достигнати. Крясъците в Народното събрание ще продължат, само че в това време динамичната фронтова конюнктура на няколкостотин километра от нас прави русофилството все по-неизгодна политическа случка. Контраофанзивата стартира. Част от бойните дейности се водят към този момент непосредствено на предвоенната съветска територия. Колко време още ще смеят да нахалстват путинските детайли в нашето Народно заседание?

 

Скъпи съграждани, не се успокоявайте авансово. Предстоят тествания. Но президентската „ република “, тоест неосъветската тирания се отсрочва. Съвсем скоро ще е явно за всички какъв брой несъстоятелни са били изхвърлянията на Радев и Копейкин.

 

И ми се ще да им задам един въпрос, въпреки и риторически: приятели, това вашето струваше ли си риска от съд и затвор?

 

За FrogNews:

Манол Глишев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР