Добре, пътуването в Европа не се изчерпва само с гледане

...
Добре, пътуването в Европа не се изчерпва само с гледане
Коментари Харесай

Разкриха най-добрите дестинации за бира в Европа, които ви очакват през лятото

Добре, пътуването в Европа не се изчерпва единствено с гледане на хора с бира, само че за феновете на бирата несъмнено би трябвало да се обърне внимание на предлагането на питейни заведения и качеството на бирата в дадена дестинация.

И освен Германия и Белгия са известни със своите студени бири. В Испания и Португалия се прави превъзходна бира, както и тук-там като Чехия и Полша.

Туристическият оператор DFDS обаче също е направил изследване. Платформата е анализирала 40 000 отзива в Гугъл за 70 европейски града и е проучила обществените медии, с цел да дефинира най-хубавите градове за бира на континента въз основа на качеството, отзиви в обществените медии, предлагането на питейни заведения и кръчми в града и цената.

И по този начин, къде е най-хубавото място за бира в Европа? Това е испанската столица Мадрид! Да, градът получи 90 от 100 точки за качеството на бирата и 93 от 100 точки за оживлението в обществените мрежи, което му дава обща оценка за бира от 85 точки.

На второ място се класира Прага, която получи 96 точки за цена - въпреки всичко една бира тук коства единствено 2,17 евро  - а бронзовото отличие получава Виена, която получи изключително добра оценка за качеството на питейните заведения и кръчмите - 92 точки.
Най-добрите градове в Европа за бира
1. Мадрид

2. Прага

3. Виена

4. Будапеща, Солун, Валенсия

7. Порто, Брюксел

9. Берлин, Вилнюс, Краков

12. Севиля

13. Амстердам, Бърно

15. Белград, Рим

17. Мюнхен, Варшава, Братислава

20. Манчестър
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР