До вторник трябва да излязат резултатите от проверката във връзка

...
До вторник трябва да излязат резултатите от проверката във връзка
Коментари Харесай

До вторник приключва проверката на скандалното видео с БГ Тол

До вторник би трябвало да излязат резултатите от инспекцията във връзка със скандалното видео със чиновник на БГ Тол на Дунав мост. Това съобщи за bTV районният министър и вицепремиер Гроздан Караджов. И от Пътната организация споделиха, че ще има наказване за служителя.

Регионалният министър е изискал информация какъв брой са платените пътни такси и какъв брой са влезлите коли през Дунав мост - Русе за отминаващата година. Причината по думите му е, че служителят от клипа упорствал молдовският жител да заплати в брой.

„ Разширил съм инспекцията на влизащите на турска граница и засичане на данните с тол системата, в случай че се появят някакви разлики ще е огромен пестник за АПИ и ще е доказателство за корупция “, съобщи Гроздан Караджов, министър на районното развиване.

Липсата на видеонаблюдение ще затрудни установяването на истината по случая с тол служителя. Това откри наш екип на граничния пункт „ Дунав мост “. Единствените камери на мястото, където е снимана разправията, " виждат " единствено номерата на транспортните средства.

Работещи на „ Дунав мост “ описаха пред екипа ни, че молдовският жител е трябвало да заплати санкция за неспазен маршрут. Отказвал е в продължение на час и половина. След като се е образувала голяма опашка и чиновниците са се изнервили, е снимал и видеото. Без камери обаче мъчно се потвърждава кой е прав.

Плащането на пътни такси на „ Дунав мост “ се прави с брой, на терминал или с карта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР