До 15 май е срокът за кандидатстване за прием в

...
До 15 май е срокът за кандидатстване за прием в
Коментари Харесай

Започна кандидатстването за прием в първи клас в Търговище

До 15 май е срокът за кандидатстване за банкет в първи клас в общинските учебни заведения в Търговище . Заявления могат да се подават на книжен притежател , на електронната поща на определеното учебно заведение или посредством електронен формуляр , ако съответното заведение е създало подобен.

За всяко от учебните заведения е избран съседен регион . Основен аршин при класирането на децата е близостта на учебното заведение до сегашния или непрекъснатия им адрес. Ако адресите са разнообразни, при класирането се взема по-благоприятния от тях.
Родителите могат да подават документи за банкет на децата си в до 3 учебни заведения. Имат право да изберат и образователно заведение, отвън региона където живеят. В тези случаи обаче децата ще заемат свободните места, останали след класиране на децата, живеещи в прилежащия регион на съответното заведение.

17 паралелки са планувани за банкет в първи клас  в общинските учебни заведения в Търговище за образователната 2024/2025 образователна година. Броят им е задоволителен, с цел да бъдат обхванати всички деца, навършващи 7-годишна възраст през 2024 година През актуалната образователна година общият брой на първокласниците в общината е 475 .

Информация за план-приема и графика на дейностите е оповестена в.

Измама: Възрастна жена си купи от презентация масажор и „ дарове “ за 4390 лева

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР