До 10 април български технологични компании могат да кандидатстват за

...
До 10 април български технологични компании могат да кандидатстват за
Коментари Харесай

Български стартъпи могат да кандидатстват в програмата на Genesis и Meta

До 10 април български софтуерни компании могат да аплайват за. Украинската компания Genesis, която оперира като съосновател в тех стартъпи, провежда трето следващо издание на програмата си за образование на ИТ бизнесмени в партньорство с Meta. Подробна информация за процеса на кандидатстване и тазгодишното издание даде пред " Капитал " Анастасия Хуменюк от Genesis.
Какво съставлява StartUp Academy? StartUp Academy е двумесечна онлайн стратегия без финансови тласъци за ИТ бизнесмени от Централна и Източна Европа, която ги учи по какъв начин да скалират и ръководят печеливши софтуерни бизнеси. Участниците ще подобрят своя артикул, като научат малко по малко бизнес тактики от създатели на световни компании, ще преминат през менторска стратегия и ще получат подробна противоположна връзка от специалисти в Genesis и Meta.През 2021-2022 година Genesis провежда двa формата на StartUp Academy, в които участваха 80 създатели на софтуерни стартъпи и 60 мениджъри от повече от 20 страни. Какво включва? Обучителните модули на програмата ще се концентрират върху следните тематики: ● Стратегия ● Финанси и вложения ● Продукт ● Маркетинг и продажби ● Управление на хора ● Технологии и нововъведения.Списъкът с лектори включва създатели и ръководители на С равнище от Genesis, Meta, AWS, Horizon Capital, Flyer One Ventures, Deel и доста други. Всеки започващ бизнес получава приблизително 110 хиляди $ нефинансова помощ под формата на заеми, безвъзмезден достъп до техните услуги и наставнически сесии. Последният стадий от програмата е Pitch Day, където най-напредналите в течение на програмата претенденти ще могат да презентират бизнес проекта си и развиването си до момента. Кой може да взе участие в програмата? Програмата е предопределена основно за софтуерни стартъпи, които варират от сийд до по-високи стадии на развиване в области като финтех, електронни технологии, подвижност, B2B (SaaS) и разработка на мобилни приложения. В програмата могат да вземат участие единствено създатели или ръководители на съответните стартъпи.StartUp Academy е отворена за създатели и ръководители на започващи компании от всички страни в Източна и Централна Европа, в това число България. Миналата година 51 започващи компании от 19 страни бяха определени да вземат участие във второто издание на програмата. Как се кандидатства? Стартъпите след което минават през три стадия на асортимент. Тези включват онлайн тест, обзор на Pitch Deck-а им и изявление. Крайният период за кандидатстване е 10 април . Обучението стартира на 7 май. Програмата ще се организира на британски език. Колко стартъпа ще вземат участие в тазгодишното издание? През 2023 година 50 започващи компании от Централна и Източна Европа ще бъдат поканени да вземат участие в програмата.
До 10 април български софтуерни компании могат да аплайват за. Украинската компания Genesis, която оперира като съосновател в тех стартъпи, провежда трето следващо издание на програмата си за образование на ИТ бизнесмени в партньорство с Meta. Подробна информация за процеса на кандидатстване и тазгодишното издание даде пред " Капитал " Анастасия Хуменюк от Genesis.
Какво съставлява StartUp Academy? StartUp Academy е двумесечна онлайн стратегия без финансови тласъци за ИТ бизнесмени от Централна и Източна Европа, която ги учи по какъв начин да скалират и ръководят печеливши софтуерни бизнеси. Участниците ще подобрят своя артикул, като научат малко по малко бизнес тактики от създатели на световни компании, ще преминат през менторска стратегия и ще получат подробна противоположна връзка от специалисти в Genesis и Meta.През 2021-2022 година Genesis провежда двa формата на StartUp Academy, в които участваха 80 създатели на софтуерни стартъпи и 60 мениджъри от повече от 20 страни. Какво включва? Обучителните модули на програмата ще се концентрират върху следните тематики: ● Стратегия ● Финанси и вложения ● Продукт ● Маркетинг и продажби ● Управление на хора ● Технологии и нововъведения.Списъкът с лектори включва създатели и ръководители на С равнище от Genesis, Meta, AWS, Horizon Capital, Flyer One Ventures, Deel и доста други. Всеки започващ бизнес получава приблизително 110 хиляди $ нефинансова помощ под формата на заеми, безвъзмезден достъп до техните услуги и наставнически сесии. Последният стадий от програмата е Pitch Day, където най-напредналите в течение на програмата претенденти ще могат да презентират бизнес проекта си и развиването си до момента. Кой може да взе участие в програмата? Програмата е предопределена основно за софтуерни стартъпи, които варират от сийд до по-високи стадии на развиване в области като финтех, електронни технологии, подвижност, B2B (SaaS) и разработка на мобилни приложения. В програмата могат да вземат участие единствено създатели или ръководители на съответните стартъпи.StartUp Academy е отворена за създатели и ръководители на започващи компании от всички страни в Източна и Централна Европа, в това число България. Миналата година 51 започващи компании от 19 страни бяха определени да вземат участие във второто издание на програмата. Как се кандидатства? Стартъпите след което минават през три стадия на асортимент. Тези включват онлайн тест, обзор на Pitch Deck-а им и изявление. Крайният период за кандидатстване е 10 април . Обучението стартира на 7 май. Програмата ще се организира на британски език. Колко стартъпа ще вземат участие в тазгодишното издание? През 2023 година 50 започващи компании от Централна и Източна Европа ще бъдат поканени да вземат участие в програмата. Свързани публикации Eleven Ventures влага 1.2 млн. евро в четири млади компании 22 март 2023, 14:21 SVB: Краят на една стартъп легенда 17 март 2023, 06:52 Скъпото избавяне на Силициевата котловина 17 март 2023, 06:05
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР