Днес вестник „ДУМА“ навърши 32 години от създаването си. Лидерът

...
Днес вестник „ДУМА“ навърши 32 години от създаването си. Лидерът
Коментари Харесай

Вестник “ДУМА”  стана на 32 години

Днес вестник „ДУМА“ навърши 32 години от основаването си.

Лидерът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова поздрави екипa на вестника в редакцията им  на „ Позитано ” 20.

„ Поздравявам екипа на в. „ДУМА“ с 32-годишнината от основаването му. Както в дните от това време, по този начин и през днешния ден, работата ви е по-важна от всеки път освен за партията и нейните членове, само че и за читателите на вестника “, сподели в приветствения си адрес към редакцията Нинова.

„ Докато има Българска социалистическа партия, ще има „ДУМА“, и до момента в който има „ДУМА“, ще я има Българска социалистическа партия “, съобщи Корнелия Нинова.

Рожденият ден на вестника поздравиха и ръководителят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по защита в Народното събрание, зам.-председател на Българска социалистическа партия и ръководител на Фондация „ДУМА“ Атанас Зафиров, зам.-председателят на медийната комисия в Народното събрание Александър Симов, ръководителят на БАС Евгени Белий и други.

Георги Свиленски и Атанас Зафиров пожелаха здраве, триумф и самообладание на колектива на в. „ДУМА“, с които оцелява към този момент 3 десетилетия в комплицираната медийна среда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР