Днес в социалните медии и YouTube се състоя премиерата на

...
Днес в социалните медии и YouTube се състоя премиерата на
Коментари Харесай

Министерство на младежта и спорта разяснява видовете агресия сред подрастващи

Днес в обществените медии и YouTube се състоя премиерата на първото видео от поредицата IRONMEN vs GENTLEMEN. То показва обстановка, в която учебен уличник тормози и наскърбява по-малък възпитаник.

На финала феновете имат опцията сами да изберат край на историята. Вариантът IRONMEN демонстрира по какъв начин тя би се развила, в случай че обектът на нападки отговори нападателно, а GENTLEMEN - по какъв начин би се развила обстановката, в случай че дребният възпитаник реагира възпитано.

Видеото е първи епизод от поредицата, включваща разнообразни обстановки - онлайн експанзия, нервна обстановка в класната стая, възмездие на отчаян в любовта младеж и така нататък Всеки завършек на истоия в IRONMEN vs GENTLEMEN е съпроводен от коментар на психолог, който дава решения за вярна реакция в конфликтна обстановка.

Проектът „ IRONMEN vs GENTLEMEN. Какво решаваш? “ е финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от закона за Хазарта за 2017 година по контракт №25-00-12/17.07.2017г. и е ориентиран към подрастващи. Поредицата дава опция на младежите да разпознават рисковите фактори и държание, водещи до експанзия.

Като част от акцията към епизодите, в страницата https://www.facebook.com/reshavash/ всеки може да разяснява и показа личния си опит в сходни обстановки, както и да получи консултация при потребност. В хода на акцията 20-те най-интересни мнения към всеки епизод ще бъдат отличени със специфични колекционерски тениски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР