Днес в Благоевград Движение Гергьовден даде категоричната си подкрепа за

...
Днес в Благоевград Движение Гергьовден даде категоричната си подкрепа за
Коментари Харесай

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев участва в Националната инициатива на ЖГЕРБ „Медът е здраве и живот“

Днес в Благоевград " Движение Гергьовден " даде безапелационната си поддръжка за кандидат- депутата Илиан Георгиев

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС, втори в листата на обединението за 1 МИР-Благоевград Илиан Георгиев взе присъединяване в Националната самодейност на ЖГЕРБ под надпис „ Медът е здраве и живот “. По време на събитието, което се организира в край езерото в парк „ Бачиново “ бе построена първата градинка на медоносната пчела в Благоевград.

Илиан Георгиев изрази цялостната си поддръжка да работи за развиването на пчеларския бранш защото пчелите са извънредно значими за съществуването на живота.

Структурата на ЖГЕРБ-Благоевград застава зад кандидатурата на Илиан Георгиев и приканва всички обединено да го поддържат с номер 22 и преференция 102 в бюлетината за народни представители.

Илиан Георгиев пое ангажимент да продължи политиките, които ЖГЕРБ организират на локално и национално равнище откакто бъде определен за депутат.

Да поддържат претендента за народен представител Ил. Георгиев през днешния ден в Благоевград дойдоха водачите на Движение " Гергьовден " Любен Дилов- наследник, Георги Захариев и претендентът за евродепутат Себастиан Таджер. Пред публицисти Георги

Захариев съобщи:

" Политическа партия " Движение " Гергьовден " е бутикова партия, формирана от хора от артистичния кръг и интелектуалци. Винаги е била явен и гневен коректив на дясно центъра. От Движението " Гергьовден " поддържат е единствената групировка в лицето на Герб-СДС, която през годините се е потвърдила като една предвидима групировка. Заедно са превели страната през не една и две рецесии.

От Движението считат, че в регионален център- Благоевград би трябвало да има представител в националното заседание и считат, че Илиан Георгиев е достойният претендент.

Според Любен Дилов -син, главният съперник е безвремието " В момента България не може да си разреши повече от седмица да загуби и в интернационален проект, и във връзка с ПВУ, във всяко едно отношение. Ясно е за какво поддържаме Герб -СДС те са наши исторически сътрудници, минали сме през доста тежки моменти и конфликти и сме устоявалина всевъзможни провокации, сподели Дилов-син..

Себастиан Таджер е представител на фамозна историческа фамилия. След работа на високи управителни позиции видял, че обществената активност е неговото поприщe,е с концепцията да оказва помощ на развиването на страната, в тази ситуация посредством някои европейски начинания. Неговите цели са подкрепяне на младото потомство, отбраняване на границите, улеснен развой за политическите бежанци от Русия и данък върху захарните произведения и питиета.

Кандидатът за народен представител Илиан Георгиев е извънредно значимо да бъде обезпечен които залага е по - добър и първокласен метод на живот за всички. Надява се новият 50-ти парламент да бъде резистентен и страната да тръгне в вярната посока.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Грета Георгиева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР