Днес уебсайтът на Министерството на външните работи на Китай публикува

...
Днес уебсайтът на Министерството на външните работи на Китай публикува
Коментари Харесай

Китайското Външно министерство публикува доклад за състоянието на демокрацията в САЩ през 2022 г.

Днес уебсайтът на Министерството на външните работи на Китай разгласява отчет за положението на демокрацията в Съединени американски щати през 2022 година,

В него се показва, че „ хаосът във вътрешното положение на демокрацията и хаосът и бедите, породени от промотирането и налагането на народна власт в света, накараха останалите страни да видят същинското лице на демокрацията в Съединени американски щати “.

През 2022 година бе следен циничен цикъл в Съединени американски щати, в който демокрацията бе изкривявана, политиката бе неспособна да се оправя с проблемите, а обществената кохезия бе нарушена. Политиката на парите, обществената поляризация, увеличението на пропастта сред богати и небогати се разрастват. Въпреки насъбраните проблеми, Съединени американски щати сочат с пръст други страни, присвоявайки си ролята на преподавател по народна власт, написа в отчета.

Свободата, демокрацията и човешките права са общ блян на човечеството, както и полезности, който Китайската комунистическа партия постоянно е следвала. Осъществяваната от Китай народна власт в целия развой отразява владичество на народа в действителните дейности при ръководството на страната, се акцентира още в отчета.

Повече информация и цялостният тест на отчета може да прочетете тук:

https://www.mfa.gov.cn/eng/wjbxw/202303/t20230320_11044481.html
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР