Днес ще ви представим Виктори Бринкър, която само на 7

...
Днес ще ви представим Виктори Бринкър, която само на 7
Коментари Харесай

Запознайте се с Виктори Бринкър: Най-младата оперна певица в света, която пее на 8 ЕЗИКА

Днес ще ви представим Виктори Бринкър, която единствено на 7 години и 314 дни става най-младата оперна певица в света и влиза в Книгата на върховете на Гинес. Момичето с неповторим глас съумява да изуми всички присъстващи на „ America`s Got Talent “ през 2021 година и получава първия колективен златен бутон.



Днес Виктори към този момент е на 11 години, само че когато я видите, даже няма да предположите какъв брой мощен глас има. Тя може да пее на осем разнообразни езика, в това число френски, италиански, немски и испански, а гласът ѝ има диапазон от три октави.

Талантливото момиче е осиновено от семейство Бринкър като новородено и има 10 братя и сестри. От 2-годишна възраст Виктори пеела цели песни, а до 3-годишна възраст можела да запомни цели албуми

Когато била единствено на 6 години, помолила майка си да ѝ покаже видеоклипове на артист, който пее най-високите ноти, и тогава декларирала, че желае да бъде оперна певица. Три седмици по-късно спечелила първото си огромно съревнование и същата година победила в 12 от 13-те шоута за гении, в които взела участие.

„ Виктори от време на време пее насън. Опитваме се да разберем коя ария пее “, споделя майка ѝ.

През 2019 година Виктори била професионално ангажирана да играе в театъра в Питсбърг и този ангажимент бил повода тя да влезе в Гинес.

„ Искам да вдъхновя другите да следват фантазиите си “, споделя тя.



Може да видите дребната и надарена Виктори в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР