Днес се състои Национална конференция на ДПС, на която трябва

...
Днес се състои Национална конференция на ДПС, на която трябва
Коментари Харесай

Илхан Андай: Делян Пеевски става новата силна фигура в ДПС след Ахмед Доган 


Днес се състои Национална конференция на Движение за права и свободи, на която би трябвало да бъде определен нов ръководител на партията. Очаква се за първи път в историята съпредседателите да са двама - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Прецедент ще е и това един от тях да е етнически българин. Темата в студиото на „ Събуди се ” разяснява журналистът Илхан Андай.


„ Делян Пеевски става новата мощна фигура в Движение за права и свободи след Ахмед Доган. Неговият жанр от деловия свят се трансферира в политиката, което до момента не е правено и е обръщение и към другите политически сили - че би трябвало да се работи на бързи обороти, с повече работа, без дълги конгреси, завършващи със софри и дълги мохабети ”, безапелационен е той. По думите на журналиста товарът върху плещите на Чакъров е доста тежък. Той ще дава отговор за обичайните райони на Движение за права и свободи, уточни Андай.

Той разяснява и абсурда сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Според него същинското лице на Христо Иванов е изскочило нескрито. Журналистът счита, че ПП-ДБ ще регистрира меморандума, който предложи на ГЕРБ-СДС, като неточност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР