Днес на съдебните заседатели беше показан смразяващият отговор, който Констанс

...
Днес на съдебните заседатели беше показан смразяващият отговор, който Констанс
Коментари Харесай

8-те смразяващи думи на Констанс Мартен към полицията, докато беше арестувана след седмици бягство

Днес на правосъдните заседатели беше показан смразяващият отговор, който Констанс Мартен даде на полицията сега, в който беше задържана след национално търсене.

Аристократът Мартен, 36, и Марк Гордън, 49, са живели с новороденото си бебе отвън мрежата в палатка в Саут Даунс, до момента в който са бягали от полицията. Полицията ги наблюдава и арестува в Брайтън на 27 февруари, откакто бяха видяни от човек. Те отхвърлиха да кажат къде е бебето Виктория и на 1 март тялото й беше намерено в торба от супермаркет Lidl, покрита с отпадък в неизползвана колиба.

Полицейският сержант Робърт Бътън беше измежду служителите на реда, които арестуваха обвинените в 21.35 часа. Давайки показания, господин Бътън сподели, че Мартен наподобява носи „ заряд за мебели “ за изолираност и мирише на „ нечисто и непрано “.

Той сподели, че и тя, и Гордън имат отличителна миризма, която той свързва с бездомни хора. Видеозаписът на служителя на реда демонстрира момента, в който са задържани по съмнение за занемаряване на деца. Г-н Бътън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР