Днес красивият град Златарица отбелязва своя празник, а още утре

...
Днес красивият град Златарица отбелязва своя празник, а още утре
Коментари Харесай

Кметът на Златарица Михаил Ганев: Ден след празника ни започваме ремонт за над 1 млн. лв. на градския площад

Днес красивият град Златарица отбелязва своя празник, а още на следващия ден ще започва ремонтът на площад „ Първи май “ за над 1 млн. лева Амбициите на кмета Михаил Ганев са Златарица да се трансформира в европейски град с развита инфраструктура и добра стопанска система. Градоначалникът се обърна с пожелания към своите съграждани по случай празника на града.

– Днес Златарица чества, какво е чувството за всеки златарчанин?
– Посрещаме с неспокойствие празника на нашия град, който отразява всички нас с нашето разнообразие, страсти, дейности. Чувство на наслада, възприятие на горделивост!

– С какво е друга Златарица от останалите общини в област Велико Търново?
– С достиженията в региона на земеделието, отглеждането на животни, бизнеса и търговията. Община Златарица е съумяла да запази своите обичаи и традиции.

– Вече няколко години сте кмет, започнахте амбициозно своя първи мандат, над какви планове работите сега?
– Днес в построяването на съвременна градска среда Община Златарица основава парк за рекреация и отдих на стойност близо 120 000 лева И тук желая да споделя с всички вас, че на следващия ден стартира осъществяването на плана за реорганизация и възобновяване на площад „ Първи май “ на стойност 1 050 000 лева

– Ако някой каже, че да си кмет, е елементарно, то той би излъгал. Срещате ли постоянно компликации в работата и по какъв начин ги преодолявате?
– Така е, компликации има, само че когато човек е мощно стимулиран и има предпочитание, фантазии и религия в това, което прави, нещата се получават.

– Не е елементарно да покоряваш върхове, само че Вие сте покорили не един. Може би най-значимият е този от 2010 година в Москва, когато закичихте България със злато от Световното състезание по битка. В тази връзка, по-лесна ли е битката в политиката?
– В живота някои хора се борят за фантазиите си, а други се борят за власт. Моята фантазия е Златарица да придобие образ на европейски град.

– Как желаете да наподобява Златарица в обозримото бъдеще?
– Модерен европейски град с построена инфраструктура, развита стопанска система и прелестно място за живеене.

– Какво ще пожелаете на всички поданици на Златарица и на гостите на града в днешния празничен ден?
– Пожелавам на всички поданици на община Златарица от все сърце да бъдат здрави, триумфи във всичко и доста нови плодородни инициативи за добруването на общината! Честит празник!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР