Днес “БСП за България“ регистрира и представи официално листите с

...
Днес “БСП за България“ регистрира и представи официално листите с
Коментари Харесай

БСП представи силни листи и амбициозна програма в Разград

Днес “БСП за България “ записва и показа публично листите с претенденти за народни представители в 18-ти Разградски изборен регион за идните парламентарни избори.
Водачът на листата на БСП-Разград, Симеон Славчев съобщи, че в листите са събрани енергични младежи и специалисти с дълготраен опит в разнообразни сфери, които имат мощната воля да трансфорат община Разград в образец по какъв начин могат да се вземат решение проблеми дейно.
Той съобщи, че е време да се спре ръководството на страната по модела на „ горящата къща “. Според него е значимо да се слагат постоянни съществени и Разград да се трансформира в божествен ъгъл, който да предлага сигурен и спокоен живот за своите поданици.
Той добави, че още от детството си е обвързван с района и за него носи духа на традициите и е страж на културата и полезностите на героичния български народ. Той акцентира, че за него няма по-родолюбива област от Разград и не инцидентно четири от общините носят гордо имената на велики български царе.
Социалистите показаха и главните цели, по които ще работят освен в границите на идващия мандат, само че и в дълготраен проект, с цел да се реализира една солидна и здрава основа.
Според тях без работеща и постоянна стопанска система няма по какъв начин да се реализиран качествени и трайни резултати. „ Хората желаят жива стопанска система и нови работни места. Имаме неповторима природа и плодородна земя, която би трябвало да се възроди и точно това е една от основните ни цели - да върнем производството на български качествени храни “, сподели още Симеон Славчев.
Справянето с демографската рецесия в района също е измежду целите на лявото обединяване и от „ Българска социалистическа партия за България “ са подготвени с обстоен проект за съответни дейности и оферти за законодателни промени. Като съществена цел си слагат да върнат вярата на хората и да работят напълно за техните ползи.
Симеон Славчев съобщи, че акцията на социалистите ще е положителна и градивна, като прикани хората да употребяват правото си на глас, с цел да могат сами да дефинират своето бъдеще.
„ Коалицията, която създадохме е кардинална и поредна. Показали сме с нашите каузи, че постоянно изпълняваме това, което обещаем. Затова призоваваме хората да правят оценка политиците съгласно делата им и да гласоподават интензивно. “, съобщи Симеон Славчев.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР