Днес Ален Делон носи не съвсем гордо своите 88 години

...
Днес Ален Делон носи не съвсем гордо своите 88 години
Коментари Харесай

Озаптиха Ален Делон с настойник

Днес Ален Делон носи не напълно гордо своите 88 години и в случай че съдим по последните му прекарвания, очевидно не е в положение да взема независимо рационални решения. Наследниците му пък в допълнение усложняват обстановката, защото не са в положение да се договорят по какъв начин да протича животът му от тук нататък.

По-рано тази година единият от синовете му се е обърнал към съда поради подозрителното държание на сестра си по отношение на татко им. Другият наследник също застана на страната на брат си и по този начин двамата упрекнаха Анушка, че злоупотребява със слабостта на човек в не напълно съответно положение. Според тях задачата ѝ е да води артиста в Швейцария и по този начин да му спомага да се подложи на евтаназия. Освен това в проектите ѝ влизала и хипотетична машинация с голямото завещание на звездата, защото точно Швейцария предлага по-малко налози в съпоставяне със съществуващата във Франция система.

Съдебният спор в последна сметка завърши със следното решение: Ален Делон е подложен под правосъден контрол и ще му бъде назначено лице, което да управлява по-важните му каузи. Актьорът може да извършва нормалните си отговорности, само че във връзка с разпореждането и продажбата на имущество, правата му са сведени до най-малко. Настойникът ще оказва помощ и при вземането на медицински решения, свързани със здравето му. Според информацията дъщерята е съгласна със правосъдното решение, до момента в който братята ѝ резервират безмълвие по тематиката.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР