ДЖОРДЖТАУН, Тексас - 6-годишно момче от Джорджтаун, което беше нападнато

...
ДЖОРДЖТАУН, Тексас - 6-годишно момче от Джорджтаун, което беше нападнато
Коментари Харесай

6-годишно момче от Джорджтаун почина от наранявания след нападение през септември

ДЖОРДЖТАУН, Тексас - 6-годишно момче от Джорджтаун, което беше нападнато от нахалник с бейзболна бухалка през септември е умрял от пострадванията си, сподели татко му, Артуро Диас.

Според обява на страницата му в GoFundMe, Джереми Диас е умрял от пострадванията си на 14 ноември.

Около 5 часа сутринта. на 11 септември заместниците на шерифа на окръг Уилямсън реагираха на безпокойствие в дом в блок 300 на Rock Mill Loop в Джорджтаун.

Детективите откриха, че 39-годишният Даниел Логан е бил въоръжен с бухалка, когато е нахлул в къщата и нападнал две жертви. Възрастен и дете са откарани в лечебни заведения за лекуване.

Според клетвените заявления на окръг Уилямсън Логан е блъснал майка си, 65-годишната Синтия Логан, в лицето с бейзболна бухалка, причинявайки пострадване на Синтия лице, включващо строшен зъб, скъсване на лицето и периорбитален оток в лявото й око.

ОЩЕ:

Логан удари и шестгодишния Джереми Танг Диас в главата с бейзболна бухалка, причинявайки съществени телесни пострадвания на детето.

Длъжностни лица споделиха, че случаят е инцидентен акт.

Логан беше упрекнат в две закононарушения от първа степен, Нараняване на дете и тежко нахлуване със смъртоносно оръжие против член на фамилията.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР