Джордж Клуни призова новинарските издания да не публикуват лицата на

...
Джордж Клуни призова новинарските издания да не публикуват лицата на
Коментари Харесай

Джордж Клуни към медиите: Спрете да публикувате снимки на децата ни

Джордж Клуни прикани новинарските издания да не разгласяват лицата на децата му, тъй като се притеснява, че по този начин ще застрашат живота им.

Клуни, който има четиригодишни близнаци със брачната половинка си Амал Клуни, прочут юрист по човешките права, написа в отворено писмо до медиите, че приема, че " фотоси, които постоянно навлизат в персоналното пространство " са част от цената, която би трябвало да заплати, с цел да бъде звезда.

" Но нашите деца не са поели подобен ангажимент ", добавя носителят на Оскар в писмото, публикувано късно в четвъртък.

60-годишният Клуни сподели, че работата на брачната половинка му, която включва каузи против екстремистки групи, значи, че двойката би трябвало да вземе защитни ограничения в името на сигурността на фамилията.

" Не можем да защитим децата си, в случай че някоя обява изложи лицата им на корицата си. Никога не сме продавали фотография на нашите деца, не сме в обществените мрежи и в никакъв случай не публикуваме фотоси, тъй като това би изложило живота им на заплаха. Не поради някаква параноя за заплаха, а поради проблеми от напълно действителния свят, поради последици в действителния свят ", сподели артистът.

Амал Клуни е специализист и по интернационално право. Нейната работа включваше представляване на жертви на зверства в Ирак, хора, борещи се за независимост на словото в Египет, както и и работа с Организация на обединените нации по следствия на гражданската война в Сирия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР