Джон Фюри, баща на боксовите и риалити звездите Тайсън и

...
Джон Фюри, баща на боксовите и риалити звездите Тайсън и
Коментари Харесай

`Имам двама сина мултимилионери, но прекарах Коледа в гората, ядейки заешка яхния`

Джон Фюри, татко на боксовите и риалити звездите Тайсън и Томи Фюри, разкри, че избира елементарния живот в гората пред разкош.

Въпреки триумфите на сина си, Джон избира да живее със заешка яхния и това, което може да ловува, даже прекарва Коледа самичък в гората с кучето си. Той призна в извънреден чат с Daily Star Sport: „ Всичко, което съм направил в живота си, е упорита работа “ и „ Аз съм единственият човек в света, който евентуално прекарва Коледа посред гора в мъртвите на зимата със себе си и куче. "

Фюри просто се гордее с това от кое място идва. „ Това е, което върша “, споделя той с усмивка и повърхностно стесняване на плещи. „ Това съм аз. Не желая да се трансформирам. Но това, което съм, е добър християнин. Уважавам хората, които ме почитат. Учтив съм.

„ От време на време върша странни, мъдри оферти. Но знам ли всичко? Определено не. Има ли по-добри хора от мен? Да, има. Не отхвърлям това. Моето същинско изказване за Славата е, че имам двама доста известни синове. Мултимилионери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР