Джоан Селестин веднага осъзна, че брат й не е на

...
Джоан Селестин веднага осъзна, че брат й не е на
Коментари Харесай

Обаждането на 911 на семейство Флорида за помощ на близък завършва със смърт, след като полицията нарушава протоколите за безопасност

Джоан Селестин незабавно осъзна, че брат й не е на себе си.

Стоейки на входната врата, той си намерения, че непознати са влизайки в къщата, която споделяше с майка си в техния затворен квартал във Флорида. Той изиска от Джоан да съобщи ключовете си, с цел да не може никой различен да влезе вътре.

„ Ти не си Джоан “, извика той, откакто я удари с пестник в лицето, изпращайки нея, двете й деца и майка й да бързат към нейното Infiniti SUV.

След като караха по улицата, обградена с домове в средиземноморски жанр и палми, те се обадиха на 911. Джоан сподели на диспечера, че брат й в никакъв случай преди не ги е удрял. Когато първият служител на реда дойде, тя изясни, че той е бил диагностициран с шизофрения и биполярно разстройство.

Като практикуваща здравна сестра, тя беше виждала тази игра преди с други в болничното заведение. Полицията ще докара брат й там за обзор на психологичното здраве. Ще отиде в център за лекуване. Той ще бъде в сигурност.

Вместо това в границите на 10 минути Самуел Селест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР