Джо Суош беше яростно защитаван от съпругата си Стейси Соломон,

...
Джо Суош беше яростно защитаван от съпругата си Стейси Соломон,
Коментари Харесай

Стейси Соломон яростно защитава Джо Суош след фурора с пакетиран обяд

Джо Суош беше гневно защитаван от брачната половинка си Стейси Соломон, откакто онлайн тролове го нападнаха поради пакетиран обяд, който подготви за едно от децата им.

42-годишният някогашен артист от EastEnders е женен за 34-годишната звезда от Loose Women Стейси Соломон - с която има четиригодишен наследник Рекс, двегодишна щерка Роуз и най-малката щерка Бел, който е роден през февруари 2023 година Неговият също е горделив татко на 16-годишния наследник Хари от предходна връзка с някогашната му избраница Ема Софоклеус - и той също се грижи за двамата най-големи сина на Стейси, 15-годишния Закари и 11-годишния Лейтън, който споделя с някогашни сътрудници.

Но когато Джо отиде в Instagram във вторник, с цел да показа фотография на кутията за обяд, която беше приготвил за щерка си Роузи, той беше подложен на рецензия от редица самозвани специалисти по храните. Изображението беше задоволително почтено, показвайки вътрешността на яркорозова кутия за обяд, която имаше голям брой отделения вътре, в които се обитаваха разнообразни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР