Джейсън Момоа и Лиса Боне ще дадат на брака си

...
Джейсън Момоа и Лиса Боне ще дадат на брака си
Коментари Харесай

ВТОРИ ШАНС за любовта: Джейсън и Лиса се събраха

Джейсън Момоа и Лиса Боне ще дадат на брака си още един късмет. След 12 години дружно, две деца и пет години брак, Момоа удостовери развода си с Боне в сряда, 17 януари. Но съгласно непосредствен на двойката, от скоро те още веднъж живеят дружно и се пробват да работят върху фамилните си проблеми.

Момоа показа новината за развода в пост в Инстаграм, който към този момент е заличен. В него той споделя: “Всички сме усетили напрежението и измененията на тези трансформационни времена. Разгръща се гражданска война и нашето семейство не прави изключение... усеща и пораства от настъпващите сеизмични промени. И по този начин, споделяме нашите фамилни вести, че се разделяме в брака. Споделяме това не тъй като считаме, че е почтено да бъде новнина, а с цел да можем да вървим напред в живота си с достолепие и почтеност! ”

Наскоро обаче, непосредствен другар на артиста от " Аквамен " показа: " Джейсън се реалокира при Лиза преди към две седмици и те са още веднъж дружно. Решиха да работят върху нещата, вместо да се отхвърлят от брака си, тъй като са вложили толкоз доста един в различен. " Оказва се също, че децата на двойката, 14-годишната Лола и 13-годишната Накоа-Улф - са " безусловно разчувствани ", че родителите им поправят брака и фамилията си. „ Всички в действителност се надяват Лиса и Джейсън този път да съумеят да създадат това “, добави източникът.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР