Джесика Пегула вероятно ще пропусне предстоящия Ролан Гарос. Световната номер

...
Джесика Пегула вероятно ще пропусне предстоящия Ролан Гарос. Световната номер
Коментари Харесай

Тренирам с темпото на охлюв: Световната номер 5 ще пропусне Ролан Гарос

Джесика Пегула евентуално ще пропусне идния Ролан Гарос. Световната номер пет се контузи в седмицата преди началото на сезона на червени кортове, като към момента не е разкрила каква тъкмо е нейната контузия. Американката до момента не е изиграла нито един шампионат на клей през 2024-та, оттегляйки се от надпреварите в Щутгарт, Мадрид и Рим. Изглежда въпросното физическо неразположение е много съществено, тъй като Пегула през вчерашния ден показа по какъв начин по всяка евентуално въобще няма да я забележим измежду участничките във втория " мейджър " шампионат през сезона.

" Здравейте, хора! Кратък ъпдейт от мен - няма да играя в Рим, както евентуално и на Ролан Гарос. Всъщност все още се усещам доста добре, само че не съм упражнявала през последните седмици и ще се връщам с темпото на охлюв към оптималния си интензитет в тренировките " - разкри 1/4-финалистката в Париж от 2022-ра.

Припомняме ви, че миналогодишната финалистка Каролина Мухова към този момент разгласи, че няма да бъде подготвена за присъединяване във френската столица, тъй че Пегула се обрисува да бъде второто огромно име в женския тенис, което няма да бъде на линия за борбите в Париж.

Jessica Pegula unsure about French Open 2024 participation as latest injury forces Italian Open withdrawal
— Sport Tweets (@TweetsOfSportUK)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР