Джери Опенхаймер е автор на книгата Ана Уинтор. Живот на

...
Джери Опенхаймер е автор на книгата Ана Уинтор. Живот на
Коментари Харесай

Габриела Кожухарова: Джери Опенхаймер действително е професионален биограф



Джери Опенхаймер е създател на книгата " Ана Уинтор. Живот на първия ред ". Американският биограф Джери Опенхаймер не икономисва пикантните детайлности за дамата, която се бунтува против консервативните британски порядки, вихри се на клубната сцена през 70-те в дивия и цветен Лондон, впуска се в голям брой случки с по-възрастни мъже и се трансформира в живо доказателство на максимата " Целта оправдава средствата ".
Това несъмнено не е общоприета биография. В нея няма нищо изсъхнало, дори бих споделила, че в някаква степен не е справедлива.

" Джери Опенхаймер фактически е професионален биограф, който се е специализирал в писане на много провокативни и дори скандални персони . Той е интервюирал извънредно впечатляващ брой хора - повече от 200 души, на три континента, както той самия споделя. Това е голям труда много немислим дори и книгата изобилства от какви ли не свидетелства с хора, с които тя е работила, с които е имала връзка, дори с нейни извънредно близки другари, с които след това е развалила връзките си ", сподели за БНР редакторът на книгата Габриела Кожухарова.

Ана Уинтор е щерка на популярния английски публицист, който ѝ дава този първи подтик със личните си връзки.

" От там нататък тя демонстрира изключителна работна нравственос. Тя е безкомпромисна, отдадена напълно на модата. Нейната отдаденост към този отрасъл, към този бизнес е в действителност несравнима. Талант за писане може би няма, само че има невероятна визия невероятна работна нравственос ", добави в предаването " Графити по въздуха " Кожухарова.

Анна Уинтор (на британски: Anna Wintour) е основен редактор на американското списание „ Вог “, която позиция заема от 1988 година. Със своята късо подстригана коса и слънчевите си очила, Уинтор се е трансформирала в институция в света на модата.

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР