Джеръми Кларксън се нахвърли върху Тейлър Суифт, за да критикува

...
Джеръми Кларксън се нахвърли върху Тейлър Суифт, за да критикува
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън рискува да си навлече гнева на Swifties, докато отприщва словесна атака срещу „преекспонираната“ Тейлър Суифт

Джеръми Кларксън се нахвърли върху Тейлър Суифт, с цел да подлага на критика музикалните й качества и да намекне, че му е писнало да слуша всичко за персоналния й живот.

64-годишната телевизионна водеща се прицели в 34-годишната Тейлър след месеци на заглавия, генерирани от нейното безпределно турне Eras, разцъфтяваща романтика със звездата на американския футбол Травис Келс и издаването на последния й филм албум, озаглавен The Tortured Poets Department.

Докато се споделя, че Тейлър е щастлива в романа си с 34-годишния Травис, последният й албум направи заглавия за изкормване на скорошните й несполучливи романи с английските звезди Джо Алуин, 33, и Мати Хийли, 35.

Джеръми се появи от дървото - и от неуморното разпространение на своето риалити шоу в Amazon, Clarkson's Farm - с цел да подлага на критика американската певица за прекомерно шерване на детайлности от персоналния й живот и крах да остави диря в музикалния лексикон. Коментарите му бяха предизвикани от реакцията на някои почитатели, които с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР