Дженифър Лопес е от онези прелестни създания, които, противно на

...
Дженифър Лопес е от онези прелестни създания, които, противно на
Коментари Харесай

Шок и възхищение: Джей Ло навърши 54 по бельо, феновете са зашеметени

Дженифър Лопес е от тези прелестни създания, които, обратно на всякаква логичност, всяка година стават все по-красиви и млади.

Самата тя, апропо, също е наясно с това. В Saturday Night Live Лопес един път обществено съобщи: " Много хора споделят, че в този момент наподобявам по-добре, в сравнение с през 2000 година И не се лаская, само че е по този начин. "  
                             

 

Със сигурност измежду средставата, които ѝ оказват помощ в борбата против стареенето, са постоянните извършения и вярното хранене. Джей  Ло твърдо има вяра, че пресата се основава в кухнята, тъй че храненето е неразделна част от битката за идеални форми. Тя обърна тил на алкохола, кофеина, нездравословната храна и обяда още преди години, а за вечеря си разрешава ястия, основани на протеини и фибри. 

 
                             

Резултатът, както се споделя, е явен. Nа 24 юли 2023 година певицата и актриса чества 54-тия си рожден ден и е в такава форма, че даже 18-годишните девойки могат да ѝ завиждат. За следващ път Лопес потвърждава тази истина със фотография по дантелено полупрозрачно долни дрехи. Това е тоалетът, който би трябвало да носите, с цел да отпразнувате рождения си ден - несъмнено, в случай че изглеждате тъкмо като Дженифър! 



В момента,  в който лопес показа фрагмента, почитателите ѝ са разделиха на два лагера. Докато едни не стопираха да сипят възторжени мнения за  зашеметяващата фигура на звездата и съблазнителната ѝ външност, други взеха решение, че на тази възраст към този момент е непристойно да бъдеш гол, даже в случай че тялото ти го разрешава. А вие, на страната на кой лагер бихте се включили?

Да си напомним, че от март тази година Дженифър Лопес бе определена за новия интернационален дипломат на марката Intimissimi, която преди този момент беше показана от Ирина Шейк. Така че сигурно в близко бъдеще ще имаме още доста обилни фрагменти на звездната хубавица по секси долни дрехи.

Междувременно почитателите залагат какво ще облече Дженифър на самото празнично празненство във връзка персоналния си празник. Като се има поради какви зашеметяващи тоалети акрисата и певица избира за себе си даже за елементарна разходка, сигурно ще бъде нещо, спиращо дъха. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР