Джена Буш Хейгър разкри в четвъртък в Днес с Хода

...
Джена Буш Хейгър разкри в четвъртък в Днес с Хода
Коментари Харесай

Джена Буш Хейгър „разруши“ колата си в страшна катастрофа: „Никога не съм чувала за черен лед“

Джена Буш Хейгър разкри в четвъртък в „ Днес с Хода и Джена “, че неотдавна е взела участие в автомобилна злополука това общо взето колата й.

„ Напоследък претърпях цялостна злополука на личната си алея “, сподели Буш Хейгър пред личността на шоуто „ Днес “ Уили Гайст, който заместваше Хода Котб.

„ Разби колата. Пълна загуба. Пълна загуба, както би желал да каже Хенри [Хейгър], цялостна загуба “, изясни тя, имайки поради брачна половинка си Хенри Хейгър, който е от 15 години.

Инцидентът, за който 42-годишната някогашна Първа щерка твърди, че се е случил „ неотдавна “, е резултат от черния лед на алеята й, с който жителката на Далас, Тексас призна, че не знае по какъв начин да се оправи.

„ Никога не бях чувал за черен лед. Не знаех какво ще се случи ", изясни тя. „ Улучих го. И аз се движих малко прекомерно бързо, завъртях се в дърво, това беше. ”

Майката на три деца разясни, че „ не е била ранена “ и в този момент е „ добре “, и призна, че това не е първият й опит с автомобилни произшествия....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР