Джаред Лето за малко е щял да загине, докато се

...
Джаред Лето за малко е щял да загине, докато се
Коментари Харесай

Джаред Лето за малко да загине на алпинизъм

Джаред Лето за малко е щял да загине, до момента в който се е катерил по скалите. Прочутият артист и артист, който е безжалостен почитател на алпинизма, висящ върху скъсало се въже на 180 метра височина. Вокалистът на " Thirty Seconds to Mars " показа в своя Инстаграм, че не ревизирал детайлно оборудването си и този пропуск щял да му коства живота.

„ Не желая да драматизирам, само че с професионалния алпинист Алекс Хонолд щяхме да се изтърколим по скалите. Висях беззащитен и гледах земята отвисоко – беше чудноват миг: осъзнаваш ситуацията, само че някак не те е боязън, изпитваш единствено някаква потиснатост. Адреналинът се появи, откакто към този момент възвърнах постоянното си състояние върху скалата. Просто оживяхме. А след това продължихме да се катерим и през нощта “, написа звездата. 

Лето е маниак на тематика рискови спортове. През 2017-а се опита да се изкатери върху 900-метрова канара в Калифорния. Там му се случва еднакъв случай.

„ Няколко пъти съм бил покрай гибелта. В тези моменти постоянно си споделям, че би трябвало да запазя здравия разсъдък. Само спокойствието може да те избави “, споделя носителят на „ Оскар “.

На 31 юли се чака премиерата на кино лентата „ Морбиус “, в който героят на Лето намира лекарство за рядко заболяване на кръвта. То обаче трансформира болния във върколак. Следващата роля на Лето е на сериен палач в трилъра „ Дреболии “ на " Warner Bros ", който ще излезе през 2021-а. Режисьор и сценарист е Джон Ли Ханкок.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР