ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Тялото на мъж от Мисисипи, който

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Тялото на мъж от Мисисипи, който
Коментари Харесай

Тялото на мъж от Мисисипи ще остане в ръцете на държавата, докато полицията разследва смъртта му, казва съдия

ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Тялото на мъж от Мисисипи, който беше открит мъртъв, откакто изчезна при мистериозни условия, няма да да бъдат освободени на членовете на фамилията, до момента в който правоприлагащите органи приключат следствието на случая, сподели щатски арбитър във вторник.

На чуване в Джаксън, Мисисипи, съдията Деуейн Томас от окръг Хиндс не се произнесе публично. Вместо това той сподели на юристите, че тялото на Дау Мабил ще бъде непокътнато в държавната престъпна лаборатория, до момента в който следователите се пробват да хвърлят светлина върху случилото се с мъжа. Мабил, който живееше в Джаксън със брачната половинка си Кариса Боули, изчезна измежду бял ден на 25 март, откакто излязоха на разходка.

Мабил избяга от кървава революция в Судан като дете и построи нов живот в Америка. Изчезването му провокира неодобрение от организации за цивилен права и се твърди, че е провокирало различия сред локалните правоприлагащи органи. Демократът от Съединени американски щати Бени Томпсън от Мисисипи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР