ДЖАКСЪН, г-ца (AP) — Държавният одитор на Мисисипи подаде съдебни

...
ДЖАКСЪН, г-ца (AP) — Държавният одитор на Мисисипи подаде съдебни
Коментари Харесай

Бившият куотърбек на НФЛ Фавр трябва да приключи с изплащането на неправомерно изразходваните пари за социални помощи, казва одитор от Мисисипи

ДЖАКСЪН, госпожица (AP) — Държавният инспектор на Мисисипи подаде правосъдни документи в понеделник, подновявайки апела си Брет Фавър да изплати на страната парите за обществени помощи, които инспекторът споделя, че е изразходван непозволено за планове, подкрепени от пенсионирания куотърбек на НФЛ.

Искането на инспектор Шад Уайт за близо $730 000 от Фавър е последният поврат в дългогодишна правосъдна борба за пари, които трябваше да оказват помощ на някои от най-бедните хора в един от най-бедните щати в нацията.

Фавр, член на Залата на славата на професионалния футбол, който живее в Мисисипи, заведе каузи през февруари 2023 година, обвинявайки Уайт и двама национални спортни водещи, че са го клеветили в обществени полемики по отношение на неразходването на обществени помощи.

Уайт сподели през 2020 година, че Фавр непозволено е получил 1,1 милиона $ хонорар за тирада от организация с нестопанска цел, която е изразходвала обществени помощи с утвърждението на Министерството на човешките услуги в Мисисипи. Парите от п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР