Диян Вълков е позитивен и динамичен човек. Той е мениджър

...
Диян Вълков е позитивен и динамичен човек. Той е мениджър
Коментари Харесай

Диян Вълков, мениджър пазар „Недвижими имоти“ в Експресбанк: Обичам живота на бързи обороти

Диян Вълков е положителен и динамичен човек. Той е управител пазар „ Недвижими парцели “ в Експресбанк, експерт в региона на жилищното кредитиране и интернационален футболен арбитър през свободното си време. Той самият се дефинира като роден под щастлива звезда.
1. Освен управител пазар „ Недвижими парцели “, кой е Диян Вълков? “
В професионален проект съм прочут като управител пазар „ Недвижими парцели “ в Експресбанк. Откакто съм в Банката постоянно съм бил на тази позиция – към този момент близо 14 години.
В спортните среди съм прочут като футболен арбитър. Това е моето занимание и пристрастеност от 1998 година От 2003 година до в този момент имам над 200 мача в „ А “ група, а от 2011 година съм интернационален арбитър.
В персонален проект имам прелестно семейство с две деца, на 14 и 9 години.
2. На какво посвещаваш свободното си време?
Голяма част от времето ми след работа е ангажирано с футболно съдийство. Хоби, което се трансформира съвсем в специалност. И въпреки да не се повеждам професионален футболен арбитър, равнището на мачовете, на които вървя, изисква да имам професионално отношение. Това значи да упражнявам три пъти в седмицата, да върша възобновяване, да виждам и проучвам видеоклипове от мачове, в които съм взел участие или такива на други рефери, да изследвам тимовете, на чийто мачове ще съм арбитър, да навестявам съдийски конференции, да се интересувам от футболните вести и футболния живот. Не на последно място заниманието ми е обвързвано и с доста пътешестване в България и чужбина. Тази година имах мачове в Белгия, Хърватска, Италия, Испания, Естония, Бразилия и Англия. Всеки един мач в България ми коства един или два дни надалеч от фамилията и то най-много през почивните дни. Затова останалото свободно време се стремя оптимално да прекарам със брачната половинка и децата ми.

3. Как избра кариерния си път?
Харесвам математиката и числата, а тях ги свързвах с финансите. Завърших Финанси в ИУ – град Варна. Нямах желание в коя сфера на финансите ще се насоча – обществени финанси, счетоводство, банково дело, обезпечаване и така нататък Задължителният стаж преди дипломирането изкарах в Булбанк – град Бургас. През 2003 година започнах работа в клона на Банката в град Приморско, като кредитен контрольор по заменяне на колежка от университета, която излезе в майчинство. За година и половина излязох от банковата сфера, като започнах да развъртвам структурата на „ Адрес недвижими парцели “ за кредитни съвещания, по известна в този момент като „ Кредит център “. От 2006 година моят кариерен път напълно е обвързван с Експресбанк. Аз бях и първият назначен управител пазар „ Недвижими парцели “ в Банката.
4. Как минава един твой работен ден?
Работата ми е изпълнена с доста диалози и срещи. Всеки ден се разграничава от предния, най-малкото по това, че се срещам с разнообразни хора и вземам решение разнообразни обстановки. Позицията на управител пазар „ Недвижими парцели “ е значима за това Експресбанк да е различим и желан сътрудник измежду организациите за недвижими парцели, строителни компании, кредитни консултанти и други. Всекидневно контактувам с тях. Често се постанова да съм отвън офисите на Банката, с цел да се срещам „ на терен “ с сътрудници, както и да съставлявам Банката пред нотариуси при ипотеки. По-рядко ми се постанова да върша срещи с клиенти – главно при по-сложни проблеми и по-големи и значими покупко-продажби. Жилищните заеми са един от главните и значими артикули на Банката, който чиновниците, които работят с клиенти би трябвало да познават чудесно. В тази връзка, редом със отговорностите, които имам с сътрудниците, образовам, поучавам и оказвам помощ на сътрудниците в офисите на група Варна за придобиване на познания, убеденост и опит. Не на последно място работният ми ден е обвързван със координиране на предложения за клиенти, отчитане и координиране на заплащанията на сътрудници, информации и други Случвало се е в края на работния ден да се прибера у дома и да нямам предпочитание за повече диалози, от което от време на време страда фамилията ми.

5. Какво ти носи работата в Експресбанк?
Обичам живота на бързи обороти- да пъдя цели и резултати, да поддържам връзка и работя с хора. Характерът ми е подобен - с цел да се усещам добре, нуждая се от сходно всекидневие. Със сигурност това го намирам в работата ми в Експресбанк. Да, много е предизвикателно, само че аз съм квалифициран – физически и душевен. Важно е и по какъв начин възприемаш работата си. Моето схващане е, че с цел да харесва работата си, човек би трябвало да отива в офиса с въодушевление, да се ядосва по-малко и да се забавлява. Когато мисля по този метод и съм с такава настройка, не чувствам работния ден.
Друго, което ми носи работата в Банката, е самочувствие. То е в резултат на имиджа и мнението като цяло на хората за Експресбанк – за нейните чиновници, политика към клиентите и бизнес модел.
6. Какво е за теб триумфът?
Успехът съгласно мен се реализира с доста работа, непримиримост и неизменност. Той би трябвало да е плод на персонални старания, а не подарък. Така само, може да се осъзнае и оцени. Не по малко значимо съгласно мен е и хората към теб да виждат и признават достиженията ти и да ценят това, което правиш. Това за мен е комбинацията за същинския триумф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР