Дива сцена се разигра по време на третото състезание на

...
Дива сцена се разигра по време на третото състезание на
Коментари Харесай

Ужасяващо видео показва как членове на отбора по ветроходство на САЩ скачат зад борда, докато лодка се преобръща по време на тренировка

Дива сцена се разигра по време на третото съревнование на флота от подготвителен ден на Apex Group Bermuda Sail Grand Prix предишния петък като членове на тима на Съединени американски щати излетяха от лодката им, откакто тя се прекатурна.

Когато лодката достигна Mark 1, горното крило на американската лодка беше обърнато, което я накара ненадейно да се преобърне.

Петима от шестимата членове на екипажа на лодката за тима на Съединени американски щати бяха изпратени зад борда, макар че няма съществени пострадвания.

Установено е, че е имало „ потребителска неточност “, която е предизвикала преобръщането на лодката, съгласно данни от лодката F50 на Съединените щати. Тримерът за подкастряне на крила Виктор Диас де Леон беше натиснал бутон, който инцидентно обърна крилото.

Диас де Леон се опитваше да изравни крилото, само че той просто натисна неверния бутон, с цел да го направи. Бутонът е бил натиснат общо седем пъти, откри екипът за данни на SailGP.

„ Докато управлявах крилото, избрах неверна функционалност на моя контр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР