Директорът на казанлъшката МБАЛ Д-р Христо Самболски д-р Кети Маналова-Владкова

...
Директорът на казанлъшката МБАЛ Д-р Христо Самболски д-р Кети Маналова-Владкова
Коментари Харесай

Казанлъшката болница с призив за помощ

Директорът на казанлъшката МБАЛ " Д-р Христо Самболски " доктор Кети Маналова-Владкова насочи апел за помощ към лечебното заведение. Пет от отделенията в болничното заведение са превърнати в зони за лекуване на заболели с COVID-19. Заради затруднения на пациентите с повече от 30% са увеличени разноските за медикаменти и диагностика на болничното заведение. Драстично увеличени са и средствата за защитни материали и дезинфектанти.

Болницата се нуждае от финансова помощ . Ще бъдем признателни на всички донори, тъй като единствено дружно може да се оправим с следващата тежка вълна от Ковид, в която от ден на ден младежи се разболяват. Отправям апел и към фармацефтичните компании , които ни притискат за неотложно заплащане. Бъдете толерантни, ще се разплатим, само че в този момент по значим е всеки човешки живот. Отправям молба и към всички лекари от доболничната помощ. Нека всеки един от вас, който има опция да помогне и поеме дежурство в едно от отделенията на болничното заведение “, написа доктор Маналова-Владкова.

Всеки, който желае да подкрепи активността на болничното заведение, може да го направи посредством подаяние на следната дарителска сметка МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “:

BG 63 SOMB 9130 10 200 87 404

BIC – SOMBBGSF

Общинска банка
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР