Димитър Янакиев отпадна в първия кръг на сингъл при мъжете

...
Димитър Янакиев отпадна в първия кръг на сингъл при мъжете
Коментари Харесай

Димитър Янакиев отпадна в първия кръг на сингъл на европейското по бадминтон

Димитър Янакиев отпадна в първия кръг на сингъл при мъжете по време на европейското състезание по бадминтон в немския град Саарбрюкен, което е последна подготовка за Олимпийските игри в Париж 2024.

В откриващия си мач на шампионата националът ни отстъпи на Аде Рески Двикахьо от Азербайджан с 10:21, 18:21 за 34 минути игра.

След като беше тотално надигран в откриващия гейм, във втория Янакиев беше равносилен на своя противник, само че в последна сметка още веднъж го загуби, а с това и срещата.

За родния бадминтонист това бе едвам втори дуел след завръщането му в игра след лекуване на травма на коляното.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден Калояна Налбантова започва присъединяване си на шампионата с триумф над Милена Шнидер от Швейцария след 21:13, 21:12 и по този начин си уреди двубой във втория кръг против унгарката Вивиен Шандорази. Българката има победа в единствения мач посред им в Австрия през май предходната година, а всеки един триумф за Налбантова може да се окаже основен за спечелването на квота за Игрите в Париж 2024.

Утре българското присъединяване продължава с нови три срещи - на смесени двойки Илиян Стойнов и Христомира Поповска ще играят против шотландците Адам Прингъл и Рейчъл Андрю, на двойки дами Михаела Чепишева и Цветина Попиванова ще имат за съпернички Кейт Фрост и София Ноубъл от Ирландия, а при мъжките дуети Иван Русев и Илиян Стойнов ще премерят сили с Давид Бьорнсон и Кристофер Финсон от Исландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР