Димитър Стоянов, юристЛикуй, народе, ПП-ДБ официално са внесли предложение Стою

...
Димитър Стоянов, юристЛикуй, народе, ПП-ДБ официално са внесли предложение Стою
Коментари Харесай

Защо не предложиха Стою за премиер? И без това трудно разбират Денков химик ли е, физик ли е...

Димитър Стоянов, правист

Ликуй, народе, ПП-ДБ публично са внесли предложение Стою Стоев да бъде определен за ръководител на Комисията по правни въпроси в Народното събрание!

Стою Стоев приключва компетентност „ Право “ през 2017 година, от края на 2019 година е юрист, а от ноември 2021 година и народен представител. Две години народен представител, две години адвокатура. Толкова.

Какви са претекстовете (защото към плана на решението такива няма) тъкмо Стою Стоев да бъде препоръчан за ръководител на Комисията по правни въпроси, откакто те имат други адвокати с доста по-голям опит - в това число някогашен министър на правораздаването в лицето на Надежда Йорданова?

Защо толкоз интензивно за ръководител на най-важната парламентарна комисия се стартира човек, който има две години стаж като юрист отвън политическата система? Има ли той нужните познания и опит за този виновен пост? Ако това е политическо решение - какви още веднъж са претекстовете зад него?

Винаги съм бил уверен, че политиката би трябвало да е отворена за младежи, само че тяхното развиване в нея да бъде съпроводено с натрупването на опит, познания, развиване по просветителните степени.

В откритите демократични системи това е натурален развой - минаваш последователно по стълбицата, натрупваш опит, а с този опит идва и по-голямата отговорност. Затова и в Съединени американски щати на младите членове на Камарата на представителите им споделят „ junior Congressman “.

Ивелин Николов, публицист

Не Христо Иванов, не Надежда Йорданова, а някакво момче Стою ще движи една от двете най-важни комисии в Народното събрание - правната.

И тази вест идва на фона на отхвърли от Политическа партия да поддържат Мария Габриел за министър председател, щото била партийно оцветена, и щото я предлага ГЕРБ.

Друго си е „ самостоятелният “ 30-годишен специалист Стою, препоръчан от Политическа партия.

Не знам за какво не предложиха Стою за министър председател с втория мандат. И без това мъчно схващат Денков химик ли е, физик ли е... Може би е нужна химия в Министерски съвет, в случай че ПП-тата още веднъж влязат там?

Демократична България саморазпуснаха ли се или търсят способи да се отделят от странните си леви сътрудници? Нещо отново са се смълчали...

Стела Банкова, политик

Нещото Стою Стоев

публично е препоръчан за началник на правната комисия в Народното събрание.

Това нещо е приключило образованието си през 2017 година

Жална им майка на законите....

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР