Димитър Стоянов Снимка: фейсбукДимитър Стоянов, фейсбукЗная, че не правилно да

...
Димитър Стоянов Снимка: фейсбукДимитър Стоянов, фейсбукЗная, че не правилно да
Коментари Харесай

От разследващия журналист Димитър Стоянов става добър коментатор на кикбокс – ето как увлекателно описва „мача“ си с данъчния

 Димитър Стоянов Снимка: фейсбук

Димитър Стоянов, фейсбук

Зная, че не вярно да разясня, само че не мога да се въздържа. Гледам записа на бТВ, за които съм им признателен.

На 01:38 ясно се вижда, че Павел Иванов Лисев нанася удари по мен, пръв и поредно, което ме принужда да се защитавам. Това се случва, след голям брой закани и обиди. Павел Лисев е лице, което съм виждал един единствен път в живота си – при случая. Първото, което чух от него са закани и псувни. Първият ни физически контакт е сега, в който той ме блъсна. Ясно се вижда, че той идва, с цел да се бие с мен. Аз се движа с ръце в джобовете, с цел да покажа, че не считам да се удрям с него. Няколко пъти се пробвам да приключа с тази кавга. Павел Лисев потегля след мен всякога, когато обърна тил.

На 01:24 Лисев замахва от кръста си, което ще направи и по-късно, само че го спирам с ляв крайник, преди да разгърне удара си. Само го спирам, не го ритвам, пробва се да туширам офанзивата. В този миг си мисля, че всичко е завършило. Видял е, че не считам да тичам от него, че не ме боязън, а той ту идва, ту си отива. Ясно се чете по устните ми по какъв начин му споделям „ разкарай се “, не го провокирам. През цялото време Павел Лисев ме псува и заплашва. Аз имам вяра, че когато съм го спрял с крайник, той е обезверен. Замахнал е, отказал се е, край. Поне аз по този начин си мислех тогава. В момента, в който обърнах тил, той още веднъж потегли след мен, с цел да ме нападна.

Моля, обърнете внимание на 01:38 от записа. Това са първите удари в конфликтната обстановка. Павел Лисев стартира да удря сега, в който аз се пробвам да се отдалеча. Засилва се и не улучва. На 01:38 е първият удар в цялата конфликтна обстановка. Аз не откликвам. Много ясно се вижда по какъв начин полита и аз го пипвам с моята лява ръка. Вместо да спре, той отново протяга ръка да ме удари с лявата си ръка. Не се сбиваме. Опитвам да не се стигне до замяна на удари. Той обаче отново напита и аз го спирам с челен крайник. След това Лисев атакува отново с два кроса, под които аз оставам, те единствено ме надират.

Факт нито един от ударите не доближи до главата ми – единствено ме жулят, само че няма попадение. Едната тупалка я стопирах с лявата си ръка, пред брадата си. До този миг нямам нито един удар по него. Полива ме и с някакви питиета. Когато оставам под него имам единствено един десен прав, който го връща обратно. Това се вижда ясно. Удрям го в гърдите, когато вижда, че той няма да спре да удря. За разлика от него не блъскам в главата. Това се случва на 01:43. Само един удар и Лисев бяга. Мъжът се скрива в безистена и стартира да ме заплашва с брат си, който бил служител на реда. Не го пъдя, не го застрашавам, нищо. Няма втори удар. В момента, в който му обръщам тил се пробвам за следващ път най-накрая да ида до аптеката Павел Иванов Лисев отново взема решение да ни нападне. Факт, опасявам се жена ми да не пострада.

Имам две варианти.
а) Да го „ нулирам “, тъй като той очевидно не се отхвърля, което ще ми сътвори доста проблеми на идващ стадий.
б) Да опитам да приключа спора без повече принуждение, с цел да приключим до тук.
Мисля си, че има вид, в който обстановката да ескалира, само че очевидно бъркам.

– – –

Случката се разиграва към 18:30 часа на 22 април в кв. „ Хаджи Димитър “ в София. Ето целия запис.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР