Димитър Кузманов загуби драматично от бразилеца Фелипе Мелигени Родригеш Алвеш

...
Димитър Кузманов загуби драматично от бразилеца Фелипе Мелигени Родригеш Алвеш
Коментари Харесай

Кузманов отпадна от бразилец след драма в Яш

Димитър Кузманов загуби трагично от бразилеца Фелипе Мелигени Родригеш Алвеш и отпадна на 1/4-финалите от шампионата от сериите " Чалънджър " в румънския град Яш. В днешния си мач от III кръг на конкуренцията с награден фонд €88 520 втората ни ракета (№238 в света) отстъпи с 0:6, 6:3, 3:6, откакто съумя да вземе втората част от 0:2 гейма.
Първият сет се разви доста тежко за Мико, който не съумя да завоюва нито една точка при сервис на съперника си, а в същото време позволи пробив във всяко от подаванията си. Тенденцията се резервира и при започване на втория сет, откакто Мелигени осъществя нов брейкбол и го затвърди за 2:0.

Кузманов съумя да спре отрицателната серия с гейм на нула, след което се пребори за връщане на пробива в маратонски гейм, минал през пет равенства и три избавени брейкбола от южноамериканеца. В осмия гейм Мико осъществя втори храбър пробив за 5:3 и затвори частта при втория си сетбол на собствен сервис.

За страдание 27-годишният пловдивчанин не съумя да запази импулса в решаващия сет и бързо изостана с 0:3, губейки подаването си във втория гейм. До края бразилският №220 в ранглистата не даде нито една опция за връщане на пробива и постави точка на дуела с първия си мачбол след 2:01 ч.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР