Димчо от Първомай е световен феномен! Мъжът е отписан от

...
Димчо от Първомай е световен феномен! Мъжът е отписан от
Коментари Харесай

Световен рекорд: Мъж от Първомай отслабна със 161 кила!

Димчо от Първомай е международен феномен! Мъжът е отписан от медиците поради рекордното си тегло от 276 кг, само че наш врач го избавя и му вдъхва сили за втори живот и му оказва помощ да смъкна неповторимите 161 кг., известява таблоида " България през днешния ден ".

" Спасение има! Само би трябвало да откриеш и да се довериш на своя избавител ", твърди Димчо Тодоров от Първомай - един от най-тежките българи преди 7 години.

" След 2 дни няма да те има на този свят! " - тези страшни думи чува на 10 декември 2016 година Димчо при лекарски обзор в пловдивска болница. Тогава 50-годишният мъж, който тежи 276 кг при височина 170 см, взема решение да се довери на различно лекуване.

И на 13 декември 2016 година влиза при фамозния врач Иван Гарабитов в Пловдив. За да измине няколкото метра до кабинета на своя избавител, Димчо би трябвало да стопира през няколко крачки и да посяда на стол, който щерка му носи. Толкова му е мъчно да се движи. Но това не го стопира.

" Димчо беше извънредно издут, лицето му беше сиво-синкаво ", спомня си лечителят Иван Гарабитов. Той е заслужил треньор по битка, приет за българския гуру в здравословното намаляване. Гарабитов съумява да вдъхне вяра и воля за живот на свръхтежкия българин. Амбицира го да се бори за физическото си оцеляване и цялостна смяна. Изготвя му самостоятелна хранителна стратегия, съчетана с лесни физически и дихателни извършения и матрично-ритъмна терапия.



Днес Данчо тежи единствено 115 кг, само че се е зарекъл да е под 100

И чудото става - след 4 месеца Димчо освен че не е напуснал този свят, само че към този момент е 191 кг, като е понижил талията си с половин метър. Отслабнал е цели 85 кг без интервенции, без медикаменти, без диети, като се храни постоянно.

През януари 2018 година първомаецът към този момент тежи 173 кг, януари 2022 година - 160 кг, февруари 2023 година - 120 кг, а в края на декември 2023 година - 115 кг. Така Димчо Тодоров става международен рекордьор - за 7 години олекна със 161 кг (от 276 на 115 кг), понижи повече от половината си тегло с постоянно хранене, без интервенции и диети, без провисване на кожата и йо-йо резултат.

" Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец ", споделя диетата си Димчо, който в този момент се движи с лекост.

Но по какъв начин се стига до зверското му напълняване? Стрес отключва здравословен проблем при него през 2010 година и го трансформира в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лекуване от 130 става 170 кг и по-късно продължава да качва стремително килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР