Диетата на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки вкус: Борш

...
Диетата на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки вкус: Борш
Коментари Харесай

Диета на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки вкус: Борш и вкусен коктейл

Диетата на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки усет: Борш и апетитен коктейл. Принцеса Даяна остава една от най-влиятелните дами в историята, макар обстоятелството, че умря преди съвсем 30 години. Тя съумя да се отдалечи от всички стандарти на английската монархия и да стане кралица на сърцата на хората с помощта на своята харизма и откровена непосредственост с хората.

За доста девойки, без значение от възрастта, националността и обществения статус, тя е насочна точка в доста области на живота. Лейди Ди въодушеви освен дизайнери на велики фешън къщи, само че и елементарни хора. Единственото посещаване на принцесата в Русия през 1995 година основава сензация. И даже през днешния ден, в ерата на новите трендове в промишлеността за мода и хубост, стилът и методът на живот на Даяна остават настоящи и забавни.

Принцеса Даяна си разреши да бъде бунтарка във всичко, с изключение на в храната. Тя елементарно нарушаваше кралския протокол и носеше рокли над коляното, само че не можеше да промени правилата си, свързани с храненето. Диетата на Даяна продължи през целия й умишлен живот. Принцесата беше закрепена върху диетата си и се опита да не я нарушава.

Какво е яла Даяна стана известно на обществеността след гибелта й. Бившият основен готвач на двореца Кенсингтън Дарън Макгрейди разгласява книга „ Хранене като крал “ през 2020 година, в която приказва за специфичната диета на членовете на кралското семейство. Включително какво е яла принцеса Даяна. Според готвача тя постоянно е имала сдържана диета.

Съдържала е доста зеленчуци – пресни, варени, на пара. По предпочитание на принцесата са приготвяли и обичаното й смути от спанак, целина, магданоз, моркови и чушка.

Между другото, лейди Ди е била изцяло безразлична към месото – от време на време е хапвала агнешко за вечеря. Най-често тя е избирала риба или птица. И то единствено във варена или печена форма.

Не е обичала сладко, брашно и бърза храна. Даяна е избирала коктейли вместо торта или чийзбургер. Ако имаше уязвимост, това беше „ Белини “. Вярно, тя рядко си го угаждаше. И по-късно отработваше всяка чаша във фитнеса.

Топ 3 на обичаните ястия на принцеса Даяна

Пълнена чушка

Дарън Макгрейди ги прави по специфична кралска рецепта. Тъй като принцесата била придирчива към храната, той съумял да сътвори собствен личен тип пълнени чушки, а точно нискокалорични. Между другото, съгласно него Даяна ги е яла всяка седмица. След като се бори с булимия, развила се по време на подготовката за сватбата й с Чарлз, тя се отхвърли от тежката сметана и богатите сосове в ястията си. Лейди Ди се опитвала да яде на дребни порции – тъй че, с цел да се насити, й трябвало единствено една пълнена чушка.

Доматен мус

Диана в никакъв случай не е упорствала някой от фамилията или гостите й да се храни по същия метод като нея. Затова един ден по време на обяда с Опра Уинфри в двореца обичаното ядене на принцесата беше сервирано на масата в два разновидността. Говорим за доматен мус – много мазно ядене заради наличието на майонеза и заквасена сметана. И по този начин, Опра имаше класическа версия на муса, а Даяна имаше нискокалорична. Вярно, гостенката не е знаела това. Журналистът попитала принцесата по какъв начин съумява да остане толкоз слаба, до момента в който яде много питателна храна, на което тя получила следния отговор: „ Просто упражнявам доста “.

Борш

Друг изумителен факт за принцеса Даяна е, че тя е била скришен почитател на съветската кухня. Едно от обичаните ястия на Лейди Ди е бил боршът, който тя също е знаела по какъв начин да готви сама. Нейната рецепта включва цвекло, кисело мляко, лук, пилешки бульон, мляко, заквасена сметана, сол и черен пипер.

Източник – Peopletalk./Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР