Диара Килпатрик си спомня как е писала за процедурата на

...
Диара Килпатрик си спомня как е писала за процедурата на
Коментари Харесай

„Диара от Детройт“, създадена от Диара Килпатрик, предлага нов поглед върху детективския жанр

Диара Килпатрик си спомня по какъв начин е писала за процедурата на Дебра Месинг на NBC „ Мистериите на Лора “, когато е получила противоположна връзка от мрежата по отношение на желанието да изкарайте героя на Месинг, детектив от отдел „ Убийства “ в полицията на Ню Йорк, на среща.

„ Мрежата беше като „ Хората ненавиждат ли я? Все още има нарушители на независимост. И си припомням, че си помислих: „ Какво? Тя би трябвало да има нещо за нея “, сподели Килпатрик неотдавна в Zoom.

Една дата към този момент е в центъра на нов комедиен тайнствен сериал, основан от Килпатрик, изпълнителен продуцент и звезда в BET+, наименуван „ Диара от Детройт. ”

Килпатрик („ Пери Мейсън ”) играе учителка — също на име Диара — която претърпява бракоразвод и се е върнала в дома си от детството. Тя среща мъж в приложението за запознанства Tinder и двамата прекарват нощта дружно. Когато Диара не се чува още веднъж с него, приятелите й споделят, че е фантом, само че нейното умозаключение е, че нещо не е наред и стартира следствие. Това аматьорско търсене води Диара в опас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР