Дейвид Лами говори за рекорда на Доналд Тръмп за разходите

...
Дейвид Лами говори за рекорда на Доналд Тръмп за разходите
Коментари Харесай

Дейвид Лами говори за рекорда на Доналд Тръмп за разходите за отбрана – но се намесва в „шокиращия“ език

Дейвид Лами приказва за върха на Доналд Тръмп за разноските за защита – само че удари „ шокиращия “ език на някогашния президент в офиса.

Външният министър в сянка съобщи, че отношението на някогашния републикански президент към сигурността на Европа е „ постоянно завалено “. Той също по този начин сподели, че лейбъристите са „ изцяло ангажирани “ със специфичните връзки и ще работят със Съединени американски щати „ каквото и да е времето и който и да завоюва “ президентските избори през ноември.

Речта на господин Лами пред американския закостенял мозъчен концерн Hudson Institute пристигна, когато той се опита да ухажва републиканците и демократите във Вашингтон. Обръщайки се към някогашния президент, той сподели: „ Не имам вяра, че той твърди, че Съединени американски щати би трябвало да изоставят Европа. Той желае европейците да създадат повече, с цел да обезпечат по-добре предпазена Европа.

„ Думите му бяха в офис малко фрапантен? Да те бяха. Щях ли да ги употребявам? Вероятно не. Но разноските на Съединени американски щати за европейска защита в действителност набъбнаха при президента Тръмп, както и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР